joomla templates

Prezentare carti

Esti cu adevarat Tu, Doamne?

Esti cu adevarat Tu, Doamne?

sau despre cum calauzeşte Dumnezeu oameni şi comunitati...

Autor: Loren Cunningham


Visul lui Loren Cunningham a început cu o viziune - valuri de tineri ce străbat continentele, ducând oamenilor vestea bună a Domnului Isus. Din viziunea lui s-a născut o mișcare de creștini de diferite confesiuni, din toată lumea,  determinaţi să spună Evanghelia generației lor. Astăzi, după mai bine de cincizeci de ani, sub umbrela organizaţiei funcţionează mii de proiecte umanitare, de dezvoltare comunitară, de evanghelizare şi plantare de biserici, în peste 1.000 de centre de misiune şi locaţii operaţionale din peste 180 de ţări, la care se adaugă Universitatea Naţiunilor, o reţea globală cu 600 de locaţii şi campusuri în 142 de ţări, peste 800 de cursuri şi seminarii, dintre care unele predate în peste 100 de limbi. Numărul membrilor TPM în întreaga lume depăşeşte 18.000, plus aproximativ 25.000 de studenţi provenind din peste 200 de naţiuni.

Prerogativele mesianice ale Mantuitorului - Gheorghe Dragoman

Prerogativele mesianice ale MantuitoruluiPrerogativele mesianice ale Mântuitorului

Reflectarea doctrinei munus triplex in teologia si practica Bisericilor crestine

Autor: Gheorghe Dragoman


Prezentarea celor trei prerogative mesianice ale Mântuitorului este făcută în conformitate cu Sfintele Scripturi. Ele au fost preilustrate în Vechiul Testament şi prezentate ca împlinite în cuprinsul Noului Testament.

Lucrarea dovedeşte o profundă cercetare a temei, atât în domeniul Teologiei Biblice a Vechiului şi Noului Testament, cât şi în domeniile Teologiei Istorice şi Sistematice. În acelaşi timp subliniaza importanţa doctrinei „munux triplex” în domeniul Teologiei Practice şi a slujirii creştine.

Speranta pentru Europa

Speranta pentru Europa Autor Jeff Fountain
Uniunea Europeana se afla astazi intr-o etapa cruciala a dezvoltarii sale: masiva expansiune geografica, reconsiderarea mandatului si a sarcinilor, noi acorduri pe cale de a fi elaborate, la care se adauga discutia despre radacinile civilizatiei europene. In tumultul discutiilor pro si contra legate de recunoasterea impotantei traditiei iudeo-crestine in trecutul Europei, Jeff Fountain isi si ne indreapta atentia dinspre trecut inspre viitorul Europei si ne atentioneaza cu privire la rolul nostru, al crestinilor in acest proces.

Zidurile inimii mele - Dr. Bruce Thompson

Zidurile inimii mele - Dr. Bruce ThompsonAutor: Dr. Bruce Thompson si Barbara Thompson

Chei biblice care te vor ajuta sa iesi dintre zidurile inimii tale si sa ramai liber

Zeci de mii de oameni din toată lumea au beneficiat de pe urma scrierilor şi a învăţăturilor Dr. Bruce Thompson. Seminariile sale despre rănile de care avem parte și modul în care ele ne afectează personalitatea au adus eliberare, vindecare și ajutor deopotrivă
liderilor, lucrătorilor creștini și laicilor. Prin noua sa carte, Zidurile inimii mele, mult mai mulţi oameni se vor putea bucura de această învăţătură extraordinară.
Orice lider creştin ar trebui să se familiarizeze cu înţelegerea pe care Dumnezeu i-a dat-o lui Bruce, deoarece îl va ajuta să-i înţeleagă pe aceia cu care lucrează. Orice creştin care are dorinţa de a-L sluji pe Dumnezeu ar trebui să citească această carte. Te va ajuta să te înţelegi pe tine însuţi, să-ți înțelegi dezamăgirile, sentimentele de nesiguranţă, ambiţiile şi să Îl slujești pe Dumnezeu mai eficient.
Bisericile locale şi şcolile biblice ar trebui să folosească această carte ca obiect de studiu la ore şi la cursurile de dezvoltare spirituală.
Beneficiile sale practice sunt nenumărate, iar învăţătura este înrădăcinată în Sfânta Scriptură.

Arta de a trai impreuna

Arta de a trai impreuna Autori: Judith si Ingvar Torvik

A trai impreuna este ceva ce se invata si se pune in practica. Viata de familie poate fi transmisa mai departe generatiilor viitoare ca o mostenire buna, fiind un exemplu bun si un model demn de urmat. Acasa se da examenul pe care toti trebuie sa-l trecem.

Acest material se bazeaza pe principiile vietii, asa cum le gasim in Scriptura. Uitandu-ne in istorie, vedem ca atunci cand oamenii au trait dupa standardele lui Dumnezeu, intreaga societate a fost schimbata in sens pozitiv.

Pagina 1 din 2

Google+