joomla templates

Arta de a trai impreuna

Arta de a trai impreuna Autori: Judith si Ingvar Torvik

A trai impreuna este ceva ce se invata si se pune in practica. Viata de familie poate fi transmisa mai departe generatiilor viitoare ca o mostenire buna, fiind un exemplu bun si un model demn de urmat. Acasa se da examenul pe care toti trebuie sa-l trecem.

Acest material se bazeaza pe principiile vietii, asa cum le gasim in Scriptura. Uitandu-ne in istorie, vedem ca atunci cand oamenii au trait dupa standardele lui Dumnezeu, intreaga societate a fost schimbata in sens pozitiv.

 

Biblia ne spune ca atunci cand Dumnezeu a creat omul dupa chipul Sau, cu toate dotarile necesare pentru a fi asemanator Lui, El S-a uitat la tot ceea ce crease si a spus: „Toate sunt bune!” Pentru a pastra aceasta stare, Dumnezeu a dat omului cateva reguli simple pe care acesta sa le urmeze. Cu ajutorul lor, Dumnezeu vrea sa ne arate calea spre o viata de casnicie armonioasa.

Cuvantul lui Dumnezeu deschide un drum. Drumul exista ca sa umblam pe el. Nu ne este de nici un folos sa mergem pe alaturi, admirandu-l sau descriindu-i frumusetea. Ne este de ajutor doar daca il folosim – de aceea exista. Noi l-am incercat si va putem garanta ca el duce la viata! Acum vrem sa predam stafeta – tuturor celor ce tanjiti sa gasiti planul original al lui Dumnezeu pentru vietile voastre. Domnul Isus a spus: „Ferice de cei flamanzi si insetati dupa neprihanire, caci ei vor fi saturati!”
Va dorim: Pofta buna!

 

 


Cuprins
Cap. 1: Drumul inapoi spre paradisul pierdut
Cap. 2: „De aceea va lasa omul pe tatal sau si pe mama sa...”
Cap. 3: „...si se va lipi de nevasta-sa...”
Cap. 4: „...si cei doi se vor face un singur trup...”
Cap. 5: „Omul si nevasta lui erau amandoi goi si nu le era rusine”
Cap. 6: Trecand de la vorbe la fapte

Editura: Kairos
Dimensiuni: 14,5x21 cm
Numar de pagini: 143
ISBN 978-606-92505-0-1

 

Arta de a trai impreuna

Add comment


Security code Refresh

Google+